#987 ✓resolved
David Green

Server response: "I9 Bad Could not parse command".'

Reported by David Green | December 7th, 2014 @ 04:35 AM

I have had this problem a two times of the last week. It appears that the problem is that Mailmate can not move a message on the server side (it moves on the local view). It did not work to move the message back.

Last time, I resolved the problem by identifying the message, moving to Trash, then deleting it from trash.

I am attaching the popup message and the Activity Viewer view of the error.

The mailbox at issue is dgreenbhm@gmail.com. I am sending the server logs by e-mail.

Comments and changes to this ticket

  • benny

    benny December 8th, 2014 @ 10:20 AM

    • State changed from “new” to “resolved”

    This is a problem with one of the recent 64 bit builds. It should be fixed in r5025, but you might have messages still affected by this problem. You can do as follows:

    • Enable “Raw Flags” in the messages outline.
    • Look for any messages with an invalid IMAP keywords. This can also be seen in your second screenshot.
    • Enable/disable, e.g., the Unread state of the message and the invalid keyword should disappear.

    Let me know if this does not help and sorry about the inconvenience of this bug.

Please Sign in or create a free account to add a new ticket.

With your very own profile, you can contribute to projects, track your activity, watch tickets, receive and update tickets through your email and much more.

New-ticket Create new ticket

Create your profile

Help contribute to this project by taking a few moments to create your personal profile. Create your profile »

Mac OS X email client.

Shared Ticket Bins

People watching this ticket

Pages