#720 ✓resolved
Jeroen van Craenenbroeck

Trouble sending mail from one IMAP-account

Reported by Jeroen van Craenenbroeck | April 18th, 2014 @ 08:24 PM

Hi,

I'm currently trying out Mailmate with 7 IMAP-accounts and am liking it a lot, but have trouble sending (but not receiving) mail from one of my accounts. The error message I get is the following: "Time limit (60s) reached while trying to read data." (the number of seconds sometimes varies). When I retry with the Activity Viewer open, the same happens and the Activity Viewer shows absolutely no activity: below the name of the SMTP-server are just two blank lines (see screen shot attached). Any help to resolve this would be most appreciated.

Best
Jeroen

Comments and changes to this ticket

  • benny

    benny April 19th, 2014 @ 06:58 AM

    Thanks for trying out MailMate.

    I tried connecting to the SMTP server and at least port 587 should work. Try setting that explicitly in “File ▸ Edit IMAP Account ▸ …”.

    Are you using a test release (I'm guessing based on the varying timeout values)? Make sure you use the latest one: Hold down ⌥ when clicking “Check Now” in the Software Update preferences pane.

  • benny

    benny April 19th, 2014 @ 03:33 PM

    • State changed from “new” to “resolved”

    Thanks for your support!

Please Sign in or create a free account to add a new ticket.

With your very own profile, you can contribute to projects, track your activity, watch tickets, receive and update tickets through your email and much more.

New-ticket Create new ticket

Create your profile

Help contribute to this project by taking a few moments to create your personal profile. Create your profile ยป

Mac OS X email client.

Shared Ticket Bins

People watching this ticket

Attachments

Pages