#3098 ✓resolved
Cheshire

notification sound not working

Reported by Cheshire | July 4th, 2022 @ 05:05 AM

For the past few releases I've had, the notification sound for new messages is not playing. I'm on the latest beta release, still not working.

Thanks,
Cheshire

Comments and changes to this ticket

  • benny

    benny July 15th, 2022 @ 05:39 AM

    Check your settings in “System Preferences > Notifications & Focus > MailMate”. Then let me know if that does not help.

  • Cheshire

    Cheshire July 15th, 2022 @ 06:20 AM

    That worked, thanks! I've never had to use that panel in preferences before. Is that new? Why would it have turned itself off?

    Thanks,
    Cheshire

  • benny

    benny July 15th, 2022 @ 06:27 AM

    • State changed from “new” to “resolved”

    It's relatively new that MailMate uses the notifications system to play sounds. I had to make this change to make MailMate behave better, e.g., when using the “Do Not Disturb” feature.

    In other words, notifications have probably been turned off for you for a long time, but updating MailMate then made this noticeable (due to the lack of sounds).

Please Sign in or create a free account to add a new ticket.

With your very own profile, you can contribute to projects, track your activity, watch tickets, receive and update tickets through your email and much more.

New-ticket Create new ticket

Create your profile

Help contribute to this project by taking a few moments to create your personal profile. Create your profile »

Mac OS X email client.

Shared Ticket Bins

People watching this ticket

Pages