#2409 reproduced
Jake Bernstein

Custom Bundles not showing up in Command menu

Reported by Jake Bernstein | October 17th, 2019 @ 02:47 PM

Hi there, just getting started with MM and trying to get customized Bundles to show up in the app. I did just upgrade to Catalina, so maybe there’s a permissions issue somewhere? The paths are all correct though. Thanks!

My system: MailMate/5655 MacBookPro15,1/x86_64/12/10.15.0

Comments and changes to this ticket

  • Kennon Bickhart

    Kennon Bickhart October 23rd, 2019 @ 04:33 PM

    Seeing this issue too. It's almost as if they're cached in the menu. I have two custom bundles for GoodTask and Things, and those continue to show regardless of whether I move them out of the bundle folder or not. I tried to create a completely fresh custom bundle from the command line tool and it will never show in the menu no matter how many times I move things around or quit/restart the app.

  • benny

    benny October 24th, 2019 @ 12:35 PM

    • State changed from “new” to “reproduced”

    Quit MailMate and then try deleting the following file to trigger re-indexing on launch:

    ~/Library/Caches/com.freron.MailMate/BundlesIndex.binary
    

    I believe I've found the bug (Catalina only), but the fix might take a while.

  • Kennon Bickhart

Please Sign in or create a free account to add a new ticket.

With your very own profile, you can contribute to projects, track your activity, watch tickets, receive and update tickets through your email and much more.

New-ticket Create new ticket

Create your profile

Help contribute to this project by taking a few moments to create your personal profile. Create your profile ยป

Mac OS X email client.

Shared Ticket Bins

Pages