#2010 new
Mike K

Bug: Printing inline images works differently depending on how many emails selected in list

Reported by Mike K | May 8th, 2018 @ 04:52 AM

In a list view, select a message that has inline images. Select "Print", and under the "PDF" menu, select "Open PDF in Preview". The PDF will open in Preview, correctly displaying the email body and all inline images.

Now, selected several email messages including the one that has inline images, a few before it, and a few after it. Repeat the same exact steps: Select "Print", and under the "PDF" menu, select "Open PDF in Preview". The PDF will open in Preview, but the inline images will be blank.

The behavior should probably be standardized, not change depending on whether the email is selected alone or as part of a group of several others. (My vote: if inline images are present, always print them.)

Thanks,
Mike

Comments and changes to this ticket

  • Mike K

    Mike K May 8th, 2018 @ 05:42 AM

    Wait... that's weird, in the same batch of emails, I found that some did include inline images in the printout, some didn't. But they all do if I print them individually.

Please Sign in or create a free account to add a new ticket.

With your very own profile, you can contribute to projects, track your activity, watch tickets, receive and update tickets through your email and much more.

New-ticket Create new ticket

Create your profile

Help contribute to this project by taking a few moments to create your personal profile. Create your profile ยป

Mac OS X email client.

Shared Ticket Bins

People watching this ticket

Pages