#1680 ✓cantreproduce
Spot

Re-enable shortcut Command-T (Go to mailbox...) which is broken since r5342

Reported by Spot | February 8th, 2017 @ 02:13 PM

Since release r5342 the 'Go to mailbox' shortcut Command-T doesn't work any more. Accessing it via menu still works. I regularly use this command and would be greatful if this worked again.

Comments and changes to this ticket

  • benny

    benny February 8th, 2017 @ 02:27 PM

    • State changed from “new” to “cantreproduce”

    Thanks for the report, but I cannot reproduce this. If you return to an older release does it then work for you?

    Do you see the shortcut in the Messages menu?

  • Spot

    Spot February 8th, 2017 @ 02:30 PM

    You're right, it stopped working also in older releases. Hm, what could've possibly interfered with the shortcuts? All other shortcuts keep working (like the 'Move to mailbox' is good')... any idea where I could look at/ test?

  • benny

    benny February 8th, 2017 @ 02:35 PM

    Do you have a custom key bindings file in MailMate? (I don't think this could break it though.)

    Have you reconfigured the shortcut in the Tags preferences pane? (It's just t by default without any qualifiers.)

    Have you done any changes for shortcuts in the System Preferences?

    Do you have any apps installed which might use it as a global shortcut? (Try quitting all other apps.)

    Does anything happen when you use the shortcut?

  • Spot

    Spot February 8th, 2017 @ 03:00 PM

    • No, I have no custom key bindings file.
    • No, I didn't reconfigure the Tags preference pane.
    • No, I have not made any shortcut changes in the System Prefs.
    • I turned off all apps, still doesn't work.
    • No, nothing happens at all when I use the shortcut.

    I can't recall having changed anything to the running system that could interfere with Mailmate in this regard. I also couldn't identify any other shortcut which wouldn't work any more.

  • Spot

    Spot February 8th, 2017 @ 03:01 PM

    And yes, the shortcut is still visible in the messages Menu.

  • Spot

    Spot February 9th, 2017 @ 10:45 AM

    Okey, Command-T works again for now apparent reason. Didn't change the running system (apart from re-upgrading the older version), functionality just 'magically' work again. Sorry for bothering you.

  • benny

    benny February 9th, 2017 @ 02:50 PM

    • State changed from “cantreproduce” to “closed”

    Thanks for the update. Let me know if you spot a pattern to this behavior.

Please Sign in or create a free account to add a new ticket.

With your very own profile, you can contribute to projects, track your activity, watch tickets, receive and update tickets through your email and much more.

New-ticket Create new ticket

Create your profile

Help contribute to this project by taking a few moments to create your personal profile. Create your profile »

Mac OS X email client.

Shared Ticket Bins

People watching this ticket

Pages