#3182 new
Cheshire

lost link hover tooltip

Reported by Cheshire | January 15th, 2023 @ 07:48 PM

I updated to Ventura 13.1 and am no longer seeing a tooltip pop up whenever I hover over a link in a message to make sure it's legit. Is it a Ventura thing? I can't find where one might toggle that tooltip on/off. But I'm missing it something fierce!

Thanks,
Cheshire

Comments and changes to this ticket

  • Cheshire

    Cheshire January 15th, 2023 @ 08:10 PM

    Two notes/updates:

    1. What I meant was that the real link isn't showing up at the bottom of the message pane like it had been (so not exactly a tooltip), but...

    2. A note that it DOES seem to be appearing but only sometimes, like it doesn't appear when you hover over something, but if you're hovering and scroll, then it appears (and also takes some doing to then get it to disappear). It's easier to see this in action over a large graphic that's linked, but not as easy to see it on a short phrase of text that's been linked.

    I've quit/restarted MM, and restarted the machine. No change in behavior.

    Thanks,
    Cheshire

Please Sign in or create a free account to add a new ticket.

With your very own profile, you can contribute to projects, track your activity, watch tickets, receive and update tickets through your email and much more.

New-ticket Create new ticket

Create your profile

Help contribute to this project by taking a few moments to create your personal profile. Create your profile ยป

Mac OS X email client.

Shared Ticket Bins

People watching this ticket

Pages