#596 ✓fixreleased
Christoph Kania

Colon missing in print header

Reported by Christoph Kania | January 20th, 2014 @ 06:00 PM

If you print an email the colons following the headers names are missing (view screenshot).
Maybe this only happens with multipart messages or charset=UTF-8.

Comments and changes to this ticket

  • benny

    benny January 21st, 2014 @ 08:56 AM

    • State changed from “new” to “accepted”

    This is known issue which is, unfortunately, not so easily fixed. Note that it'll only fail to work for HTML (rich text) messages.

  • benny

    benny January 21st, 2014 @ 09:41 AM

    • State changed from “accepted” to “fixcommitted”

    I made a quick fix for this. The headers are readable (with a colon) in the next update of MailMate. Theoretically, it's not a good solution, but it probably works fine in practice :-)

    It was, for the record, only a problem for HTML messages where the HTML body part included HTML header/footer code. These are typically marketing/receipt emails although some email clients also generate them.

  • benny

    benny October 15th, 2014 @ 03:32 PM

    • State changed from “fixcommitted” to “fixreleased”

Please Sign in or create a free account to add a new ticket.

With your very own profile, you can contribute to projects, track your activity, watch tickets, receive and update tickets through your email and much more.

New-ticket Create new ticket

Create your profile

Help contribute to this project by taking a few moments to create your personal profile. Create your profile »

Mac OS X email client.

Shared Ticket Bins

People watching this ticket

Attachments

Pages